„Van egy jó webáruháza? Hirdetés nélkül ez csupán egy falragasz, valahol egy mellékutcában.”

Online Marketing

Vállaljuk vállalkozások, online marketing kampányának szervezését és felügyeletét.

A kampány középpontjában a cég honlapja áll, így ha szükséges elvégezzük a honlap átalakítását, kereső optimalizálását is. Az online marketing kampány irányulhat a vállalkozás, webáruház Facebook oldalára vagy YouTube fiókjára, esetleg más online tematikus fiókjára, például a Google Plus oldalára. Ezek kialakításában és folyamatos menedzselésében is segítséget nyújtunk.

Az általános tartalomfejlesztés – szövegírás, képgalériák készítése, közösségi jelenlét felügyelete, moderálása – webvideókat is készítünk. Komplett vírusvideó forgatást vállalunk, rendezővel, kamerákkal, szereplőkkel, utómunkával.

A kampány céljaként kialakított oldalra Goggle Adwords, Etarget és Facebook hirdetési rendszerekből hozunk kattintás alapon látogatókat. A Facebook és egyéb közösségi jelenlét révén a szóbeszéd alapú marketing eszközöket is használjuk.

Kinek érdemes hirdetni az interneten?

Aki tudja mit akar...
A vevőik, ügyfelek egy része tudja, hogy szüksége van valamire, ezért azt keresi. Kereső hirdetésekkel biztosíthatjuk, hogy minket találjon meg. Tipikus példa a Google Adwords hirdetések.

...és aki nem
A jövőbeni vevők másik része még nem tudja, hogy vevőnk lesz. Számára az igényt kell felkeltenünk egy jó hirdetéssel. Tipikus eseten a Facebook hirdetés vagy kampány.
Állás | Kapcsolat | Céginformáció | Oldaltérkép | Adatkezelés
© 2024 Következő Opció Stratégiai Tanácsadó Kft. Minden jog fenntartva.